zaterdag 6 april 2013

Tagged Under: , ,

Travel Journal 1 - Indonesië, dag van vertrek
Tijdens onze reis door Indonesië heb ik een aantal reisverhalen geschreven. Ik zal die in deze categorie één voor één posten, zodat jullie ook een verhaal hebben achter de foto's. 

Travel Journal 1 - Indonesië: Laat het avontuur maar beginnen! 

‘Tot over een maand, lieve Tom!’ Gister hebben we onze fret Tommie naar de vakantieopvang gebracht en hiermee werden de voorbereidingen voor onze reis nog iets echter. Onze mister wegbrengen was toch één van de belangrijkste dingen die nog moesten gebeuren voor we zouden kunnen vertrekken. Gelukkig vond hij het daar in de opvang wel interessant, al die geurtjes en nieuwe speeltjes, waardoor we hem met een gerust hart konden achterlaten. En omdat we hem natuurlijk ook iets gunnen terwijl wij zelf lekker op reis zijn, krijgt hij ook in de opvang nog heerlijk af en toe een muisje, smullen!

Vandaag hebben we onze spullen ingepakt en we did it! Met z’n tweeën al onze spullen in één koffer die op de weegschaal slechts een schamele 17 kilo blijkt te wegen… Dat hebben we netjes gedaan! Ook Len’s haar is vandaag weer een stukje korter geknipt, zodat hij zonder moeite de Indonesische temperaturen kan trotseren. ;)

Morgen, aan het eind van de ochtend, worden we door mijn moeder en broertje naar Schiphol gebracht. Met een zetje in de rug van een schattig klein flesje Port zullen we morgen rond kwart voor drie instappen in onze Boeing, die om half vier zijn motor start.  

Dankzij mijn broertje de speurneus zijn we er al achter dat in alle hoofdsteunen schermpjes zijn ingebouwd en ook hebben we ondertussen de lijst van de te kiezen films al kunnen bekijken! Hopelijk kunnen we onszelf zo nog een beetje vermaken tijdens de twee lange vluchten. Rond 15:40 lokale tijd zullen we de volgende dag in Jakarta landen, waarna we een paar uur later voor de derde keer het vliegtuig instappen richting Denpasar (Bali), waar onze reis begint! 
Share

1 reacties:

  1. Leuk, ik ben benieuwd naar je verhalen!

    En hoera: Ik ben je eerste follower op Bloglovin! :)

    BeantwoordenVerwijderen