zondag 14 april 2013

Tagged Under: , , ,

Travel Photos - Lombok, Indonesië

Super leuk om weer foto's uit te zoeken! Ik krijg er helemaal zin van om weer op reis te gaan! Bovenstaande foto's zijn gemaakt in Bali (zijn we maar liefst 1 dag geweest haha) en in Lombok en zijn van de eerste 2 dagen in Indonesië. 

1 & 2. In een lokaal busje op Bali. Op foto 2 zie je een scooter en diegene die erop zit heeft een kip vast, haha! Het zag er zo grappig uit dat ik er een foto van heb gemaakt, maar je ziet het niet zo goed op de foto.
3. Voor het eerst weer op pad met de backpack! Dit is de eerste dag in Indonesië, op Bali en ik heb nog helemaal wallen van de vermoeiende reis en de eerste nacht (tot 2 uur 's nachts zoeken naar een onderkomen en dan een gi-gan-tische spin ontdekken in de guesthouse kamer, brrr). 
4, 5 & 6. Op de boot richting Lombok! De kust die je ziet is de kust van Lombok. 
7 & 8. In de taxi op Lombok spotte ik aapjes langs de weg! Ik ben gek op aapjes! Toen ik de taxichauffeur iets hoorde zeggen in de trant van 'hier worden de aapjes altijd gevoerd' heb ik hem dus ook gelijk gevraagd of hij misschien even kon stoppen...
9 & 10. Aapjes voeren! Die kans kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, haha. 
11. Straatkraampjes op Lombok. 


Share

2 reacties:

  1. Wat een heerlijke foto's! Hele fijne reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Indonesie staat boven aan mijn bucketlist!
    Fijne foto's allemaal :-)

    BeantwoordenVerwijderen