maandag 1 april 2013

Tagged Under: ,

Welkom op mijn blog!


Ik ben een 23-jarige studente Diergeneeskunde en woon met mijn vriend en onze twee kittens Siem en Mo in Gent. Oorspronkelijk kom ik uit Nederland, maar voor mijn bachelor zijn mijn vriend en ik eerst naar Antwerpen en daarna voor mijn master naar Gent verhuisd. Hier in België bewonen wij momenteel een charmant oud huisje waar we het erg goed naar ons zin hebben. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn vriend een paar mooie reizen gemaakt. Alweer bijna vijf jaar geleden pakten wij voor het eerst onze backpacks voor een reis van 2 maanden door Thailand. Twee jaar later vertrokken we voor een maand naar Indonesië en de zomer daarna reisden we 6 weken door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Ook bezochten we in december 2013 het magische Marokko en afgelopen zomer trokken we 6 weken door Midden-Amerika. Het lijkt me erg leuk om door middel van deze blog het een en ander te vertellen over deze reizen, en daarbij natuurlijk de nodige foto’s te laten zien! Ik hoop hierbij anderen te inspireren ook hun (reis)dromen na te jagen, want wat is nou mooier dan dat? 
Share

3 reacties: