vrijdag 4 oktober 2013

Tagged Under: ,

Wereld Dierendag - Tomson spam!
Het is vandaag Wereld Dierendag en dat leek me wel een goede reden om ongegeneerd foto's te kunnen spammen van Tom.

Aan dierendag zelf doe ik eigenlijk nooit zoveel, Tommie wordt al genoeg verwend en laten we eerlijk zijn... Hij heeft zelf geen idee wat voor dag het is vandaag. Moet wel eerlijk toegeven dat ik hem net wat extra prooi heb gegeven, gewoon omdat hij dat zo lekker vindt én omdat het gezond is natuurlijk. ;)

Zie hieronder, de coolste, snelste, en best dansende ferret ooit: mister Tomson!

Momentopnames van Tom's beroemde dancemoves. 

Share

5 reacties:

  1. Schattig. Toen ik jonger was wou ik altijd een fret. Helaas nooit gekregen voor mijn verjaardag, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahahahahaha heerlijk! Fijne plaatjes, wat issie toch leuk.

    BeantwoordenVerwijderen