maandag 17 november 2014

Tagged Under: ,

Volg Reislust via Facebook, Instagram en Twitter




Na eigenlijk nooit echt gebruik te hebben gemaakt van social media voor mijn blog moest het er nu maar eens van komen... Als eerste stap maakte ik dit weekend een eigen Facebook-pagina aan voor the blog. Vanaf nu kun je Reislust dus ook volgen via Facebook! Via deze pagina blijf je makkelijk op de hoogte van nieuwe blogposts, maar ook zal ik daar af en toe extra reisfoto's of andere leuke nieuwtjes op het gebied van reizen plaatsen. Klik hier om naar de Facebook-pagina te gaan, of klik hieronder op 'Vind ik leuk' om op de hoogte te blijven!

Ook kun je Reislust vanaf nu volgen op Twitter! Ik ben zelf nog niet helemaal thuis in het hele Twitterwereldje, maar dat komt vast vanzelf. Verder heb ik natuurlijk ook een Instagram account, dit is wel mijn persoonlijke account, maar je bent welkom om deze te volgen. Op Instagram komen ook vaak foto's van mijn reizen voorbij en dit is eigenlijk het kanaal waar je het snelst foto-updates krijgt op de momenten dat ik op reis ben. Verder kun je hier ook terecht voor foto's van mijn gestoorde kittens of andere alledaagse dingen!
Share

1 reacties:

  1. Het is ook lastig vind ik altijd hoor, zoveel verschillende soorten social media om bij te houden! Vind het maar vermoeiend ;) Ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen