woensdag 13 mei 2015

Tagged Under: , , , , , ,

Travel diary - Een week in Nazaré en omgeving, Portugal


Vorige week was ik een weekje met mijn familie op vakantie in Portugal. We maakten behoorlijk wat Instagram kiekjes en het leek me leuk om daar een klein reisdagboekje van te maken. Benieuwd wat wij allemaal uitspookten in dit mooie land?Chillen op het vliegveld, bijna tijd om te boarden! Op naar Portugal!Lekker fruit eten voor het echte ontbijt begint, heerlijk. Aardbeien zijn super goedkoop in Portugal!


video

De golven waren hier reusachtig!Met m'n lieve zusje.


Hele mooie gebouwen hier!Prachtig klooster. Hierna brak er gelukkig wat zon door.We bezochten de grootste grotten van Portugal. Heel indrukwekkend!'s Avonds lekker uiteten in Nazaré.Genieten in de zon op het terras met m'n moeder.Prachtig uitzicht en mijn kleine zusje.


Heerlijk uiteten bij Maria's in Salir. Dit vlees was zó lekker!Het mooie Obidos.Nog een keer met m'n mooie zusje.Het dorpscentrum van Obidos is omringd door een oude stadsmuur.Obidos. Is 't geen prachtig dorpje?We ontbijten elke dag met de lekkerste broodjes.Woeste rotskust bij Sao do Martinho do Porto.Uitzicht op de baai van Sao do Martinho do Porto.Mooi hè?We bezochten een Buddha tuin.Samen met mijn broertje en zusje.We gingen nog een keer steak on the stone eten, omdat het zo lekker was.Het zonnige Sitio Nazaré.Uitzicht bij Sitio da Nazaré.En - helaas helaas - de aller laatste keer op het terras.

En toen was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. Portugal was prachtig en we hebben een hele fijne familievakantie gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
Ben jij wel eens in Portugal geweest?


Share